външния сензор в огледалото е само за климатика.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Индикации (лампи) на арматурното табло
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМожеш да пробваш с меил на info@alfa-romeo.com или квото си измислиш там
Едва ли някой може да даде логично обяснение за това недоразумение, но е факт, че145/6 пазят в тайна външната температура_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеС копие на pop@armenia.com
Едва ли някой може да даде логично обяснение за това недоразумение, но е факт, че145/6 пазят в тайна външната температура0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениенали си вътре в колата, за какво ти е да гледаш температурата отвън и да се тормозиш с глупости0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от DiNoSaUR Покажи съобщениеЗдравейте Колеги,
е това ограденото примигва от време на време ако някой има представа ,какво означава, ще съм много благодарен и аз да разбера .
Таблото показано горе е на 145 тдточка
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеколеги имаме ли индикация за изгорели крушки на фаровете?? при 146точка
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеНекои от тия лампи никога нема да ги видиш да светнат, аз даже не знам че има такива... На боксера имаше лампа за 4х4Аз за 145/6 4х4 не съм чул.
Сега видях No11 - мноо ценна лампа, ама досега знам да е светвала само на naso. Принципно тя светва когато е задействан инерционния ключ за бензиновата помпа (тва с бутона под шоферската седалка)( защото моята е JTD и го има, но дали действа незнам)? Благодаря предварително!
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от nasko_e81 Покажи съобщениеМоже ли да попитам, как точно действа този бутон под шофьорската седалка, и само при бензиновите Алфи ли действа( защото моята е JTD и го има, но дали действа незнам)? Благодаря предварително!
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment